top of page

Rok se s rokem sešel, Deutschlehrertag za vámi opět přišel - 25. 3. 2023

Aktualizováno: 11. 3. 2023

Máme pro Vás pět připraveny workshopy plné nápadů a inspirace do hodin německého jazyka pro větší i menší žáky i pro Vaše studenty. Stačí si vybrat z nabídky osvědčených lektorů (viz program) a vyplnit přihlašovací formulář https://forms.gle/mLksrqmaUCjLWf5f9 Akce je samozřejmě akreditována MŠMT: č.j. 28772/2022-2-990.

Pokud chcete ušetřit na ceně, staňte se členem našeho spolku. Již jen sleva na účastnickém poplatku Vám členský poplatek skoro celý vrátí, slevu budete mít i na dalších našich akcích. Svým členstvím nám také vyjádříte podporu při jednání s MŠMT, GI či dalšími institucemi – např. otázka druhého cizího jazyka jako povinného volitelného předmětu je stále otevřená a my za jeho zachování bojujeme jako lvi.

Aktivním zájemcům/ členům se navíc otevírá možnost kandidovat do představenstva SGUNu, protože volební období toho stávajícího v této době končí a nové síly jsou vítány. Volby nového představenstva proběhnou na Valné hromadě, která se uskuteční v rámci DLT. Pokud byste měli zájem se zapojit, budeme velmi rádi.

Zvažte tedy prosím naši nabídku (prosbu) a pokud máte chuť, zašlete svoji přihlášku (jméno, příjmení, titul, datum narození, kontakty, Vaše praxe a v jaké oblasti byste se chtě/-a zapojit) na adresumark.urbanova@seznam.cz



Annotation Deutschlehrertag 2023 (1)
.docx
Download DOCX • 32KB


Deutschlehrertag Prag 2023 Einladung und Programm (2)
.docx
Download DOCX • 452KB


POZVÁNKA_na_valnou hromadu_2023
.docx
Download DOCX • 20KB


Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Deutschlehrertag 2024 - omluva

Omlouváme se nakladatelství Polyglot za neuvedení jeho loga v programu Deutschlehrertagu 2024 - na nápravě se pracuje. Rovněž se omlouváme za krátký výpadek semináře Polyglotu v podání Jense Krügera,

Deutschlehrertag 2024 - program

Vážené kolegyně, vážení kolegové! V příloze najdete program na letošní DLT. Letos zaměřený především na používání IA ve výuce německého jazyka. Další informace najdete v předchozím příspěvku.

bottom of page