top of page

Deutschlehrertag 2024 - přihlašování

Aktualizováno: 3. 3.

Vážené kolegyně, vážení kolegové!


Spolek germanistů a učitelů němčiny (SGUN) a GOETHE INSTITUT Praha Vás srdečně zve na letošní Den učitelů německého jazyka (DLT), který se uskuteční 23. března 2024 v Praze opět v budově Goethe-Institutu.

Čeká Vás úvodní přednáška a dvě řady seminářů a workshopů na téma „Kompetenzorientierung und Künstliche Intelligenz im Deutschunterricht. Was brauchen unsere Lernenden?“ Workshopy samozřejmě doplní prezentace jednotlivých nakladatelství, která vám představí nejnovější učebnice, informační kiosky řady institucí a jako každý rok pro vás připravujeme také bohatou tombolu.

Účastnický poplatek je za CELÝ den, tedy za úvodní přednášku, dva workshopy a další doplňkový program. Členové SGUNu platí nižší účastnický poplatek. Nečlenům nabízíme možnost vyplnit spolu s přihlašováním na DLT také přihlášku do našeho spolku (viz odkaz https://www.sgun.cz/o-spolku - elektronicky nebo v PDF). Do poznámky v přihlašování na DLT pak uveďte, že jste požádali o členství. Tím pádem vám bude přiznán nižší účastnický poplatek a e-mailem dostanete dvě faktury, jednu za členský poplatek a jednu za účastnický poplatek. Sleva vám pak automaticky bude poskytována na všechny akce SGUNu v tomto kalendářním roce (semináře, Letní akademie...).


MALÁ REKAPITULACE:

Termín: 23. 3. 2024, 8.00 - 17.00 hod.

Místo: Goethe - Institut Prag, Masarykovo nábřeží 32

Cena: 800,- Kč (členové SGUNu) / 1100,- Kč (nečlenové)


Přihlašování: https://forms.gle/6KFyPteHSEhDzaHp9 – zde si vyberete v každém časovém úseku jeden workshop a přihlásíte se na něj.

Fakturu dostanete e-mailem – je tedy třeba zadat přesnou fakturační adresu (u organizace i IČ)


STORNO POPLATKY: Při odhlášení týden před akcí bude účastníkovi účtováno 50% poplatku, dva dny před akcí 75% poplatku, den před akcí či pokud se účastník nedostaví, bude poplatek účtován v plné výši. ÚČASTNÍK ZA SEBE MŮŽE POSLAT NÁHRADNÍKA!


Pro účastníky, kteří chtějí uplatnit hrazení účastnického poplatku ze „šablon“ a musejí vykázat 8 výukových hodin, připravujeme doplňující webinář, jenž se uskuteční v úterý 26. 3. 2024 od 17.30 do 19.00 hod. Na ten se nemusíte hlásit, stačí v přihlašovacím formuláři označit možnost Chci uplatnit hrazení účastnického poplatku ze "šablon". Na základě toho Vám bude zaslán odkaz na webinář.



DLT 2024 průvodní dopis
.docx
Download DOCX • 16KB

DLT 2024 Seminare Annotation
.docx
Download DOCX • 33KB

POZVÁNKA_Valná hromada 2024
.docx
Download DOCX • 3.67MB

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Vzdělávací akce pro učitele NJ

Tradiční letní seminář (viz příloha) se letos mimořádně koná v Drážďanech, avšak jeho účastníci nepřijdou o tradiční místo konání, tj. Meißen, neboť je pro ně alespoň naplánován výlet do tohoto krásné

Informace od IDV

KuS Webinar „Bekannte Persönlichkeiten aus Österreich im DaF-Unterricht", Freitag, 19.04.2024, 14.30 - 16.00 Uhr MESZ (Wiener Zeit) mit Frau Mag.a Dr.in Ruth Bohunovsky. Alle Informationen zum Webinar

bottom of page